POLÉVKY

PŘEDKRMY

RYBÍ SPECIALITY

MASOVÉ SPECIALITY

SALÁTY

DEZERTY

NUDLOVÉ SPECIALITY

SASHIMI SUSHI

NIGIRI SUSHI

URAMAKI

FUSION SPECIAL ROLLS

HOSOMAKI

ZVÝHODNĚNÁ SUSHI MENU

SUSHI OMÁČKY

APERITIVY

VODKA

RUM

GIN

WHISKEY A BOURBON

SINGLE MALT WHISKEY

COGNAC

OSTATNÍ ALKOHOLICKÉ NÁPOJE

PIVO

NEALKOHOLICKÉ NÁPOJE

KÁVA

TEPLÉ NÁPOJE

MÍCHANÉ NEALKO KOKTEJLY

DOMÁCÍ LIMONÁDY

TEQUILA

KOKTEJLY/VODKA

KOKTEJLY/RUM

VÍCENÁLEVOVÉ ČAJE

Fresh juice

SPECIALITY PRO MALÉ NÁVŠTĚVNÍKY

Informace k obsaženým alergenům je k dispozici v restauraci.

Z JAKÝCH MAS PRO VÁS PŘIPRAVUJEME:

„KOBE STYLE BEEF“

Pravé Kobe maso se z Japonska do nedávna nesmělo vyvážet. Z tohoto důvodu se především v USA, ale i jinde ve světe, chovají „Kobe style beef z dobytčat křížených plemenem Wagyu a americkým plemenem Angus. Americký „Kobe styl“ se od pravého japonského Kobe téměř neliší a díky tomu se může pochlubit stejně delikátními vlastnostmi.

CHOVY DLE VÝBĚRU ŠÉFKUCHAŘE:

Nabídka prvotřídních druhů mas z celého světa, které pro Vás pečlivě vybírá šéfkuchař restaurace Kobe. Máte tak nyní jedinečnou možnost v závislosti na sezónní nabídce ochutnat lahodná masa z různých koutů světa, včetně vybraných českých chovů. Více informací o aktuálně nabízeném plemenu Vám vždy s radostí poskytne naše obsluha.

KUKUŘIČNÉ KUŘE:

Připravujeme z čerstvých kusů chovaných na francouzských farmách. Kuřata jsou živena převážně kukuřičnou směsí, což dodává masu charakteristicky nazlátlou barvu a výjimečnou křehkost.

Úpravy mas:

RAW

zprudka opečený, uvnitř syrový

RARE

velmi šťavnatý, krvavý

MEDIUM

středně propečený, šťavnatý, uprostřed růžový

WELL DONE

propečený, bez krve
 

V případě, že nemáte jiné přání, připravují naši kuchaři steak v úpravě MEDIUM.