Kobe | Steak Grill Sushi

POLÉVKY

PŘEDKRMY

RYBÍ SPECIALITY

MASOVÉ SPECIALITY

SALÁTY

DEZERTY

NUDLOVÉ SPECIALITY

SASHIMI SUSHI

NIGIRI SUSHI

URAMAKI

FUSION SPECIAL ROLLS

HOSOMAKI

ZVÝHODNĚNÁ SUSHI MENU

SUSHI OMÁČKY

APERITIVY

VODKA

RUM

GIN

WHISKEY A BOURBON

SINGLE MALT WHISKEY

COGNAC

OSTATNÍ ALKOHOLICKÉ NÁPOJE

PIVO

NEALKOHOLICKÉ NÁPOJE

KÁVA

TEPLÉ NÁPOJE

MÍCHANÉ NEALKO KOKTEJLY

DOMÁCÍ LIMONÁDY

TEQUILA

KOKTEJLY/VODKA

KOKTEJLY/RUM

VÍCENÁLEVOVÉ ČAJE

Fresh juice

SPECIALITY PRO MALÉ NÁVŠTĚVNÍKY

Informace k obsaženým alergenům je k dispozici v restauraci.

Z JAKÝCH MAS PRO VÁS PŘIPRAVUJEME:

„KOBE STYLE BEEF“

Pravé Kobe maso se z Japonska do nedávna nesmělo vyvážet. Z tohoto důvodu se především v USA, ale i jinde ve světe, chovají „Kobe style beef z dobytčat křížených plemenem Wagyu a americkým plemenem Angus. Americký „Kobe styl“ se od pravého japonského Kobe téměř neliší a díky tomu se může pochlubit stejně delikátními vlastnostmi.

CHOVY DLE VÝBĚRU ŠÉFKUCHAŘE:

Nabídka prvotřídních druhů mas z celého světa, které pro Vás pečlivě vybírá šéfkuchař restaurace Kobe. Máte tak nyní jedinečnou možnost v závislosti na sezónní nabídce ochutnat lahodná masa z různých koutů světa, včetně vybraných českých chovů. Více informací o aktuálně nabízeném plemenu Vám vždy s radostí poskytne naše obsluha.

KUKUŘIČNÉ KUŘE:

Připravujeme z čerstvých kusů chovaných na francouzských farmách. Kuřata jsou živena převážně kukuřičnou směsí, což dodává masu charakteristicky nazlátlou barvu a výjimečnou křehkost.

Úpravy mas:

RAW

zprudka opečený, uvnitř syrový

RARE

velmi šťavnatý, krvavý

MEDIUM

středně propečený, šťavnatý, uprostřed růžový

WELL DONE

propečený, bez krve
 

V případě, že nemáte jiné přání, připravují naši kuchaři steak v úpravě MEDIUM.