Obsah:

CZ - česky    EN - anglicky

Restaurace KOBE

Nejjemnější steaky potřebují nejen nejlepší maso světa... ale také ty nejlepší kuchaře.

V nově otevřené restauraci Kobe Vám přinášíme jidelní lístek plný masových specialit, těch nejjemnějších steaků a jako lahůdku výběr jídel připravených z masa Kobe, desítky let považovaného za nejkvalitnější hovězí maso světa.


POZICE: Manažer / číšník / servírka / barman

Vhodnými kandidáty jsou osoby s praxí v uvedené oblasti, absolventi hotelových škol nebo SOU s gastronomickým zaměřením.
Nabízíme odborné zaškolení, práci v mladém a dynamickém kolektivu, možnost růstu v rámci nového gastronomického konceptu, motivující finanční ohodnocení.
Očekáváme flexibilitu, dobré komunikační schopnosti a samostatnost.

Oblast: Praha
Nástup: ihned

Kontakt Kobe, Václavská nám., Praha 1:
Rene Sher
tel: +420 731 448 672
E-mail: rene.sher@koberestaurants.cz

Kontakt Kobe OC Chodov, Praha 4:
Josef Adámek
tel: +420 733 123 643
E-mail: jadamek@koberestaurant.cz

POZICE: Kuchař - teplá kuchyně

Vhodnými kandidáty jsou osoby s praxí v uvedené oblasti, absolventi hotelových škol nebo SOU s gastronomickým zaměřením.
Od kandidátů očekáváme ukončené základní vzdělání (příležitost i pro absolventy), zájem učit se novým věcem, časovou flexibilitu a iniciativu. Vybraným nabízíme odborné zaškolení, práci v mladém a dynamickém kolektivu, možnost růstu v rámci nového gastronomického konceptu, motivující finanční ohodnocení.

Oblast: Praha
Nástup: ihned

Kontakt: Jaroslav Krenek
tel:+420 733 126 773
E-mail: jkrenek@koberestaurant.cz


Sushi Noodles - zjistěte, jak může být sushi prospěšné i pro vás