Informace k obsaženým alergenům je k dispozici v restauraci.
Černý krátkosrstý skot známého japonského plemene Wagyu. Chovu tohoto věhlasného skotu je dle tradice věnována neobyčejná pozornost býci jsou masírováni a napájeni pivem či saké. Tento původní japonský způsob chovu dobytka je známý již od roku 1830. Maso z plemene Wagyu představuje skutečně exkluzivní gurmánský zážitek. Z charakteristik zdůrazněme především unikátní mramorování, které masu propůjčuje křehkost, šťavnatost a chuť, která nemá mezi konkurencí obdoby.
Pravé Kobe maso se z Japonska do nedávna nesmělo vyvážet. Z tohoto důvodu se především v USA, ale i jinde ve světe, chovají „Kobe style beef z dobytčat křížených plemenem Wagyu a americkým plemenem Angus. Americký „Kobe styl“ se od pravého japonského Kobe téměř neliší a díky tomu se může pochlubit stejně delikátními vlastnostmi.
Nabídka prvotřídních druhů mas z celého světa, které pro Vás pečlivě vybírá šéfkuchař restaurace Kobe. Máte tak nyní jedinečnou možnost v závislosti na sezónní nabídce ochutnat lahodná masa z různých koutů světa, včetně vybraných českých chovů. Více informací o aktuálně nabízeném plemenu Vám vždy s radostí poskytne naše obsluha.
Připravujeme z čerstvých kusů chovaných na francouzských farmách. Kuřata jsou živena převážně kukuřičnou směsí, což dodává masu charakteristicky nazlátlou barvu a výjimečnou křehkost.
zprudka opečený, uvnitř syrový
velmi šťavnatý, krvavý
středně propečený, šťavnatý, uprostřed růžový
propečený, bez krve