POLÉVKY

PŘEDKRMY, MALÁ JÍDLA

SALÁTY

FUSION ASIJSKÉ SPECIALITY

OMÁČKY A SALSY

PŘÍLOHY A ZELENINA

DEZERTY

RYBY Z GRILU

BLACK ANGUS BEEF

USDA PRIME BEEF

BEEF WAGYU CROSSED BLACK ANGUS

WAGYU JAPANESE BEEF

DALŠÍ PRODUKTY Z HOVĚZÍHO MASA

ZVÝHODNĚNÁ SUSHI MENU

NIGIRI SUSHI

URAMAKI

SUSHI POKE BOWLS

FUSION SPECIAL ROLLS

HOSOMAKI

SASHIMI SUSHI

SASHIMI SETY

APERITIVY

VODKA

RUM

GIN

WHISKEY A BOURBON

SINGLE MALT WHISKEY

COGNAC

OSTATNÍ ALKOHOLICKÉ NÁPOJE

PIVO

NEALKOHOLICKÉ NÁPOJE

KÁVA

TEPLÉ NÁPOJE

MÍCHANÉ NEALKO KOKTEJLY

DOMÁCÍ LIMONÁDY

TEQUILA

KOKTEJLY/VODKA

KOKTEJLY/RUM

KOKTEJLY/GIN

KOKTEJLY/VERMOUTH

VÍCENÁLEVOVÉ ČAJE

KOKTEJLY/APEROL

CHAMPAGNE & SPARKLING WINES

KOBE SELECTION WINES

BÍLÁ VÍNA

RŮŽOVÁ VÍNA

ČERVENÁ VÍNA

DESSERT WINES

Dětské menu od Prasátka Peppy

Informace k obsaženým alergenům je k dispozici v restauraci.

Z JAKÝCH MAS PRO VÁS PŘIPRAVUJEME:

WAGYU JAPANESE BEEF

Černý krátkosrstý skot známého japonského plemene Wagyu. Chovu tohoto věhlasného skotu je dle tradice věnována neobyčejná pozornost. Býci jsou masírováni a napájeni pivem či saké. Tento původní japonský způsob chovu dobytka je známý již od roku 1830. Maso z plemene Wagyu představuje skutečně exkluzivní gurmánský zážitek. Z charakteristik zdůrazněme především unikátní mramorování, které masu propůjčuje křehkost, šťavnatost a chuť, která nemá mezi konkurencí obdoby.

BEEF WAGYU CROSSED BLACK ANGUS

Pravé Wagyu maso se z Japonska celou řadu let nesmělo vyvážet. Z tohoto důvodu se především v USA, ale i jinde ve světe, chovají Kobe Style Beef z dobytčat křížených plemenem Wagyu a plemene Angus. Tento chov se od pravého japonského Wagyu téměr neliší a díky tomu se může pochlubit stejně delikátními vlastnostmi.

USDA PRIME BEEF

Nejkvalitnější certifi kované hovězí maso z USA plemene Black Angus s bohatým mramorováním. Skot je krmen velice kvalitní stravou na kukuřičném základě, čímž získává jedinečnou chuť a křehkost.

BLACK ANGUS BEEF

Nabídka prvotřídních druhů mas plemene Black Angus z celého světa, které pro Vás pečlivě vybírá šéfkuchař restaurace Kobe. Máte tak nyní jedinečnou možnost v závislosti na sezónní nabídce ochutnat lahodná masa z různých koutů světa, včetně vybraných českých chovů. Více informací o aktuálně nabízeném plemenu Vám vždy s radostí poskytne naše obsluha.

Úpravy mas:

RAW

zprudka opečený, uvnitř syrový

RARE

velmi šťavnatý, krvavý

MEDIUM

středně propečený, šťavnatý, uprostřed růžový

WELL DONE

propečený, bez krve

V případě, že nemáte jiné přání, připravují naši kuchaři steak v úpravě MEDIUM.